tisdag 23 september 2014

Vi söker Teamleader till Flipkidz

Vårt koncept inom barngymnastik växer så det knakar och vi söker två nya kollegor som kan ta rollen som Teamleader.

Den ena tjänsten utgår från vårt kontor i Bromma och den andra är stationerad i Kungsbacka.

Läs mer här nedan och ansök idag till marie@flipkidz.se



Teamleader Flipkidz
Be Sporty Utbildning AB har utvecklat koncepten Funkykidz och Bliss Dance Academy som idag är Sveriges största dansskola för barn och ungdomar. Våren 2014 föddes det nya konceptet Flipkidz, som är redskapsgymnastik för barn.

Vi anordnar Flipkidz-kurser på ett antal orter i Göteborgs-regionen under 2014. Till våren 2015 kommer vi fortsätta vår etablering i Stockholm, västra och södra Sverige.

Vill du vara med på Flipkidz spännande resa? Vi lovar ett roligt och varierande jobb i ett företag som ständigt tänker utveckling. Du arbetar kontorstider och  4-5 helger per kurstermin.
Som Teamleader har du huvudansvaret för alla Flipkidz instruktörer. Du skall utbilda dina instruktörer, leda dem och coacha dem i deras roll. Du bör ha en förmåga att inspirera och stödja dina instruktörer.
Vi söker dig som har en bakgrund som ledare inom idrott och/eller gymnastik. Du skall tycka om att utbilda och coacha andra och vara en inspirerande ledare. Ett krav är 4-5 års arbetslivserfarenhet, gärna inom service, näringsliv eller utbildning. Dokumenterad ledarskapserfarenhet är en merit.

Vi ger dig:
En rolig och stimulerande arbetsplats, med mycket trevliga och kompetenta kollegor, vi har högt i tak och det finns stort utrymme att vara med och påverka. 

Tjänsten omfattar 100%
Läs mer om Flipkidz på www.flipkidz.se

Vi vill ha din ansökan senast 30 september. Du skickar den till marie@flipkidz.se

Varmt Välkommen med din ansökan!

Inga kommentarer: